39207
Książka
W koszyku
Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy / Wojciech Żabicki. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2005. - 114, [2] s. : rys., pl., wykr. ; 24 cm.
(Kucharz Małej Gastronomii)
Status dostępności:
Oddział Lędyczek
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 613/614 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [116].
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Do nauczania zawodu "kucharz małej gastronomii" na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Uwaga dotycząca finansowania
Tyt. dotowany przez Ministra Edukacji Narodowej i Sportu
Recenzje:
Inne wydania:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej